Castiga O Pereche de Ochelari de Soare Cat Eye

ochelari de soare cat eye

EN: Sorry guys, this giveaway is only open to people who live in Romania, as I have to cover the shipment costs myself.

M-am gandit ca ar fi dragut sa sarbatoresc “implinirea” a 1000 de like-uri pe pagina de Facebook a blogului cu un cadou: o pereche de ochelari de soare cat-eye, exact cum am si eu:

ochelari de soare cat eye

Reguli de participare:

Atat :)!

NU este nevoie de Like & Share, decat daca va doriti in mod special: dupa cum spuneam, ochelarii, pe care i-am cumparat chiar eu, cu manuta mea, sunt un cadou in semn de multumesc si m-as bucura sa ajunga la cineva careia chiar ii place ce scriu eu.

(Ca sa clarific: pot participa la concurs si cei care vor da LIKE paginii de Facebook La Frivole dupa inceperea concursului, dar scopul meu nu este sa “raspandesc” blogul, ci sa le multumesc cititorilor existenti).

  • Concursul incepe joi, 6 iunie 2013 si se incheie vineri, 14 iunie, la ora 24.
  • Castigatoarea va fi aleasa in mod aleatoriu cu ajutorul soft-ului de pe Random.org si va fi anuntata pe Facebook luni, 17 iunie.
  • Cadoul poate fi trimis doar la adrese din Romania.

Optional:

Stiu ca o data ce te hotarasti sa-ti faci blog se presupune ca-ti place sa vorbesti (sau sa scrii), dar monologul devine cam plicticos de la o vreme. Asa ca, desi nu este o conditie pentru a participa la concurs, mi-ar face mare placere daca mi-ati spune intr-un comentariu la aceasta postare parerea voastra (constructiva :)) despre blog: ce va place, ce nu va place si, mai ales, ce v-ar placea sa cititi si nu gasiti (suficient): poate niste postari de genul “Cu ce ma imbrac la nu stiu ce ocazie” sau “Cu ce asortez o rochie cu buline mov” sau “Shopping de haine cu imprimeu… babuini/ crizanteme/ patratele verzi” sau mai stiu eu ce alte idei aveti. Ce ziceti? (Vedeti, deja am initiat dialogul :)).

Mult succes!

 Si castigatoarea este:

castigator concurs

Sena Ali! Felicitari!!!

(Am folosit List Randomizer de pe Random.org: http://www.random.org/lists/: am introdus numele participantilor in ordinea cronologica in care si-au manifestat dorinta de a participa – prin comentariul “Particip” de la poza de pe Facebook -, iar soft-ul a rearanjat lista mea in ordine aleatorie; primul de pe lista rezultata este castigatorul).

Lista participantilor va fi stearsa de pe aceasta pagina in termen de o saptamana de la publicarea ei  – adica pe 24 iunie 2013 – sau mai devreme daca vreo persoana din lista imi cere acest lucru.