CONCURS: Castiga Geanta de Piele “Fancy” de la Rokoko.ro

CASTIGA geanta de piele Fancy bej Rokoko FashionGeanta de piele bej/ nude de la Rokoko Fashion

EN: Sorry guys, this giveaway is only open to people who live in Romania.

Anul trecut pe vremea asta imi cautam cu disperare geanta perfecta de luat in vacanta: bej (nude) – sa mearga cu orice, micuta – sa nu ocupe jumatate de valiza (dar NU intr-atat incat sa fie doar de decor), preferabil din piele si ideal cu bareta metalica, din lant – mai eleganta, ca pentru “promenada” de seara.

Ei bine, n-am gasit ce cautam (a fost dramatic, inca sunt traumatizata :)!), asa ca anul asta, cu ajutorul prietenilor de la Rokoko Fashion, am ocazia s-o salvez pe una dintre voi de la soarta cruda de a nu avea poseta perfecta in vacanta :).

Imi place la nebunie gentuta Fancy bej: nu numai ca intruneste toate calitatile enumerate mai sus, dar mai are si acel detaliu nautic foarte dragut, care o face din punctul meu de vedere accesoriul perfect pentru vara:

geanta bej nude din piele cu bareta din lant fancy rokoko fashionGeanta de piele bej/ nude de la Rokoko Fashion

Reguli de participare:

1. LIKE (= IMI PLACE) paginii de Facebook Rokokoaici (daca nu ati dat deja);

2. LIKE paginii de Facebook La Frivoleaici (daca nu ati dat deja);

3. LIKE (= IMI PLACE) pozei de concurs de pe Facebookaceasta;

4. SHARE PUBLIC (= DISTRIBUIE) pozei de concurs de pe Facebookaceasta;

5. Sa comentati “particip” la poza de concurs de pe Facebookaceasta;

6. Sa va uitati pe site-ul Rokoko (www.rokoko.ro) si sa imi spuneti, in acelasi comentariu la poza de pe Facebook, care este geanta voastra preferata, in afara de cea oferita ca premiu. (Link-ul produsului este suficient!)

  • Toti cei 6 pasi de mai sus sunt obligatorii pentru participarea la concurs.
  • Concursul incepe vineri, 28 iunie, si se incheie vineri, 12 iulie, la ora 24.
  • Castigatoarea va fi aleasa in mod aleatoriu cu ajutorul soft-ului de pe Random.org si va fi anuntata pe Facebook luni, 15 iulie.
  • Cadoul poate fi trimis doar la adrese din Romania.

Mult succes tuturor!

Castigatoarea concursului este GABRIELA AVRAM! Felicitari!!!!

1

(Am folosit List Randomizer de pe Random.org: http://www.random.org/lists/: am introdus numele participantilor in ordinea cronologica in care si-au manifestat dorinta de a participa – prin comentariul la poza de pe Facebook continand cuvantul “particip” si precizarea gentii preferate de pe de site-ul Rokoko (www.rokoko.ro) -, iar soft-ul a rearanjat lista mea in ordine aleatorie; primul de pe lista rezultata este castigatorul).