Pick of the Day – Pantofi Peep Toe de la Stilago

EN: Sorry guys, these Bev & Ben shoes (if you’ve ever heard of the brand) are only available to buy in Romania as far as I can tell.

pantofi bej nude maro coniac cu toc inalt platforma si cu varful decupat peep toePantofi bej (nude/ maro deschis/ camel) cu varful decupat (peep toe), toc inalt si platforma; sunt din piele si costa 300 ron in campania Bev & Ben de la Stilago, aici.

(Cred ca trebuie sa aveti cont si sa fiti logate ca sa-i puteti vedea).

Nu stiu ce se intampla cu mine, dar in ultima vreme scriu mai mult despre pantofi decat despre rochii. Probabil m-a lovit astenia de… iarna (ca primavara nu avea cum). Cel putin nu sunt din nou unii cu varful ascutit, ci niste pantofi peep toe clasici, eleganti (imi place ca au tocul imbracat), cu platforma mica si toc foarte inalt, intr-o culoare care merge cam cu orice, iar pe pielea mea bronzata sigur ar fi un frumos “nude”.

Exista si pe rosu/ visiniu/ bordo, o culoare mai putin practica, dar tot frumoasa (desi mai de iarna – deci perfecta pentru vremea de acum…), zic eu:

pantofi rosii visinii bordo cu varful decupat platforma si toc inalt

Eu NU mi-i voi cumpara pentru ca descopar cu tristete ca Stilago, ca si Daily Brands (si multe alte magazine online de la noi) sufera de sindromul “magazinului online unde plata se poate face doar offline”, ceea ce pentru mine e putin ironic. Stiu ca multa lume prefera sa plateasca cash la livrare, insa eu imi doresc nespus de mult sa platesc cu cardul de CREDIT si mi s-ar parea normal sa existe si optiunea asta. Cu alte cuvinte imi place sa sustin societatea de consum murdara, cumparandu-mi chestii de care nu am nevoie cu bani pe care nu ii am si stiu, merit sa ajung in iad pentru asta, dar voil√†, c’est la vie (toujours parchive, vorba ceea).