Shopping Time: Palton Ama Fashion cu Maneci Fluture

Palton stil military cu maneci fluture, de la Ama Fashion, 360 ron, il gasiti aici si, respectiv, aici.

Ama Fashion este un site de cumparaturi online care pana acum a scapat urgiei mele. Motivul principal este acela ca nu au obiceiul sa prezinte hainele pe manechine, iar dupa rasfatul celor de la Asos, cu catwalk-ul lor, am si eu pretentiile mele :D.

Din fericire, paltonul de astazi beneficiaza de suportul unui manechin si, datorita acestui simplu fapt, ceva care probabil nu mi-ar fi spus mare lucru prezentat “in vid”, mi se pare acum unul din cele mai frumoase paltoane pe care le-am vazut anul acesta. (Ce bine ar fi, o, proprietari de magazine online de haine, daca toate articolele ar fi prezentate pe manechine! Sunt sigura ca impactul asupra vanzarilor ar fi semnificativ!)

As zice ca paltonul este o abordare fericita si mai deosebita a stilului military, foarte la moda, lungimea este perfecta pentru a fi purtat cu fuste si rochii, iar materialul este foarte bun (70% lana, 20% poliamida, 10% casmir). Intr-adevar, manecile ¾ inseamna ca nu este cea mai inteleapta decizie vestimentara la -20 de grade, dar la temperaturi normale cred ca poate fi functional in combinatie cu niste manusi lungi.

Manusi de piele lungi, de la Asos, 45£ (aprox. 260 ron), le gasiti aici (stiu, costa aproape cat paltonul :D).